5.04.2023 Перший виїзд програми реабілітації військових

Ми дуже довго про це думали. Всю холодну і темну зиму. А коли стало тепло – ми просто взяли і дуже швидко зробили.

Перший виїзд програми психологічного розвантаження для війскових спільно з Активная Конюшня “Рай”.

Теплий день, швидка дорога до Коротича, перше знайомство, перші обережні дотики до коней, а потім розповіді, виступи, трохи ближче знайомство, трохи сміливіші дотики…

Так, ми точно знали, що це потрібно і що це буде добре, але на такий результат ми не очікували.

“Найкращій день в житті”

“Як у дитинстві”

“Я весь день взагалі ні про що інше не думав”…

Це все ми почули там, де хлопці і дівчата сміялися, обіймалися з конями і понями, вчилися взаємодії з ними, знаходили спільну мову, відкривали для себе навички справжної верхової їзди і спілкування мовою тіла, а ще чухали теплі боки, тіскали котиків і морських свинок, підгодовували кудлатого Кузю. Видихали. Жили.

Ця програма буде постійною. Якщо все вдасться – то щотижневою. Якщо ви знаєте військових, яким це потрібно, і які на відпочинку, ротації, доукомлпектуванні в Харкові – передайте їм посилання на попередню реєстрацію.

https://forms.gle/WHgTGnqa2w7Xv4E1A

Програма звичайно ж повністю безкоштовна для військових, але потребує фінансування, тому якщо ви знаєте тих, хто може закрити наші витрати на пальне, смаколики, роботу інструкторів – ми будемо раді співпраці на будь якому рівні. Можемо надати детальні фінансові розрахунки кожного виїзду, готові до офіційної роботи з Фондами.

Можна скількі завгодно писати, як це потрібно і корисно – але жодними словами цього не передати. Дивіться фото.

en_USEnglish