Звітність за 2023 рік

Звітність – це те, на що в роботі громадської організації не завжди вистачає часу. Адже постійно є більш гострі питання. Але ми чудово розуміємо необхідність прозорого звітування і шалено вдячні всім нашим донорам за довіру. З липня цього року ми робимо щомісячні зведені звіти по надходженням і витратам коштів, а також ведемо таблицю обліку переданого військовим.

Ми відповідаємо за кожну гривню довірених нам коштів і намагаємося витрати їх якомога ефективніше для допомоги підрозділам Кракен, 92 ОМБР, підрозділам Нац.Гвардії Буревій та Лють, 77 ДШБ, аеророзвідці Пегас та іншим, хто звертається до нас зі своїми потребами.

Докладно ознайомитись зі звітами за півроку ви можете за посиланням. Якщо ви маєте питання – ми радо на них відповімо. Дякуємо кожному, хто допомагає нам допомагати. Маленьких донатів не існує і кожен ваш внесок – це можливість для нас зробити трішечки більше.

Наша громадьска організація працює на волонтерських засадах, ми не нараховуємо собі зарплатню, а адміністративні витрати переважно складаються з палива в автомобілі для виїздів.

Ми працюємо. Долучайтеся.

en_USEnglish